Monday, 12 December 2011

Introducing SBP 1115 !

Heyya guys, camne cuti ? Best tak, haha. Tak lama lagi nak balik sekolah, huhu rindu sekolah siott (: And, post ni just to introduce to sesiapa yang masih tak tahu pasal group facebook SBP 1115.

SBP 1115

SBP 1115 Facebook group, creator : Nur Nazihah of Sekolah Tun Fatimah, JB

SBP 1115 is a group dalam facebook khas untuk pelajar Batch 1115 (Form 1 2011, Form 5 2015) seluruh Sekolah Berasrama Penuh kat Malaysia ni. Bawah ni ada sedikit ucapan daripada admin group SBP 1115, Haha.

Ucapan yang amat simple haha
Semoga semua ahli ELEXVIN dapat masuk ke dalam group ni and be active, jaga nama baik batch of Integomb (: And, tahniah cause blog kita dipuji, Haha thanks Iylia Nadrah !

Ucapan ribuan terima kasih untuk Iylia Nadrah of SSP, Cyberjaya
And also thanks to ahli batch sendiri, Dham ! cause promotekan blog batch, haha xP

Haha thanks to promoter, Dhamira :P
Haha, tujela yang aku nak sampaikan dalam post ni. Semoga post ni dapat memberikan manfaat walaupun sedikit kepada pembaca. Akhir kata, 

" Majulah elexvin1115.blogspot untuk ELEXVIN "

2 comments:

  1. ekhem. jelesnye korang ade bolg. gahh pulak tuh.buatkan ar kiteowang nyer

    ReplyDelete